Leonard Nienhuis krijgt eigen kunstwerk

0
103
aduard vv onthulling kunstwerk 2

ADUARD – De trots van V.V. Aduard2000 is Leonard Nienhuis, die tegenwoordig keeper is bij Cambuur. Zo trots zelfs, dat Nienhuis afgelopen vrijdag zijn eigen kunstwerk kreeg bij de vereniging. Het kunstwerk is aangeboden door de familie Kalfsbeek, zij hebben Nienhuis zien opgroeien als buurjongen, van voetballer bij VV Aduard 2000 tot nu keeper bij Cambuur. Het kunstwerk symboliseert het heden met het verleden. De ontwerper heeft gebruik gemaakt van voetbalspullen van Leonard Nienhuis maar ook van Meis van der Heide.  Meis, kameraad van Leonard, is drie jaar geleden door een auto-ongeluk bij Aduard om het leven gekomen. Op deze manier heeft de familie Kalfsbeek, succes en verdriet met elkaar verweven. Het bestuur van de VV Aduard2000 is er trots op dat beide spelers actief in Aduard zijn geweest en op deze plek herinnerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here