Organisatie Kinderspelweek Zuidhorn op zoek naar bootjes

0
147

ZUIDHORN – De organisatie van de spelweek bereidt zich druk voor op alweer de elfde editie van het 5-daagse kinderspektakel. Zoals altijd zal de laatste week van de basisschoolvakantie in het teken staan van spelletjes en plezier voor de basisschooljeugd in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 uit Zuidhorn, Noordhorn en Briltil. De inmiddels ervaren spelweekcommissie heeft dit jaar ook voor het eerst een “AVV” (algemene vrijwilligers vergadering)  in het leven geroepen. Dit heeft geresulteerd in een groep betrokken vrijwilligers die momenteel druk bezig zijn om het toneelstuk, het lied en de spelletjes voor deze zomer te bedenken. Net zoals afgelopen jaren kunnen ouders hun kinderen aanmelden via de website www.welkominzuidhorn.nl. Inschrijving zal van start gaan op 19 juni 16:00 uur. (vol = vol). Nieuwe vrijwilligers die in zijn voor een gezellige en knotsgekke week, zijn altijd welkom. Liefhebbers mogen een mailtje sturen naar  opgave@swgz.nl als ze 16 jaar of ouder zijn. Het thema mag dan nog een geheimpje zijn, de organisatie verklapt al wel dat ze heel graag met bootjes op pad willen. Daarom zijn ze op zoek naar eigenaren van een bootje die hun vaartuig en vaarkunsten beschikbaar stellen op woensdag 13 augustus. Heeft u interesse of een idee? Bel dan 0594-528940 of stuur een email naar opgave@swgz.nl