Alle turnsters Set ‘m op halen een medaille

4
114
Augustinusga - set 'm op

AUGUSTINUSGA – Afgelopen zaterdag vond de tweede plaatsingswedstrijd turnen FGH plaats in Veenwouden. Turnvereniging Set ‘m op uit Augustinusga deed mee met zes meisjes. Als eerste waren Roeliena Klein en  llse de Jong aan de beurt. Ilse had een beetje pech en draaide haar handen met het inturnen aan de brug open. Hierdoor ging de brugoefening niet zo goed, maar Ilse zette wel door en wist zich toch weer op het podium te turnen en wel op de derde plaats. Ook Roeliena zat in de eerste ronde, zij turnde een constante wedstrijd en een prachtige vloeroefening met een hele mooie spagaatsprong wat resulteerde in een gouden medaille. In de tweede ronde was Samantha Brandsma aan de beurt, in vergelijking met de vorige wedstrijd ging dit een stuk beter, vooral op sprong. Voorheen sprong ze nog met trampoline en nu met een springplank wat betekent dat de uitgangswaarde een punt hoger is mede hierdoor werd Samantha dan ook terecht tweede.Als laatste waren Mariska Kramer, Jinke van Wieren en Marijn Triemstra aan de beurt. Helaas kon Marijn niet meedoen; zij is ziek naar huis gegaan . Mariska haalde de bronzen medaille mede door haar prachtige sprong en Jinke liet een steekje vallen op brug maar gelukkig stond ze nog op het podium en wel op de derde plaats. Op 10 mei zijn de Friese kampioenschappen te Sneek , en de kans is groot dat deze 6 dames hierbij aanwezig mogen zijn.

4 REACTIES

  1. I just want to say I am all new to blogs and definitely liked you’re web blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You surely come with good stories. Thanks for sharing with us your web page.

  2. The the next occasion Someone said a blog, Hopefully it doesnt disappoint me just as much as brussels. I mean, Yes, it was my method to read, but When i thought youd have some thing fascinating to convey. All I hear is really a handful of whining about something you could fix when you werent too busy trying to find attention.

  3. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

  4. Thanks for making me to get new suggestions about pc’s. I also contain the belief that certain of the best ways to maintain your laptop computer in best condition is to use a hard plastic-type case, or maybe shell, which fits over the top of your computer. A majority of these protective gear tend to be model targeted since they are manufactured to fit perfectly above the natural covering. You can buy these directly from the seller, or through third party places if they are readily available for your laptop, however don’t assume all laptop could have a spend on the market. Yet again, thanks for your suggestions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here