André Woltinge nieuwe trainer Zunobri

0
55
trainer zunorbir

ZUIDHORN – Na een jaar goed werk bij het eerste team van korfbalvereniging Zunobri, neemt trainer Gertjan van Drogen afscheid van de club. De 42- jarige André Woltinge wordt zijn opvolger. Zunobri was net als vorige keer op zoek naar een trainer die begrijpt in welke situatie de club zit, een club waar op dit moment de jonge energie is, maar wat ook betekend dat de club nog broos is en nog niet veel eisen aan haar selectie kan en wil stellen. Zunobri is met stevige beleidspunten bezig de club te versterken en heeft daarbij een passende trainer gezocht. André is een ervaren trainer die als speler tot overgangsklasse heeft gereikt bij Rodenburg, daar is hij bovendien jeugdtrainer en hoofdtrainer geweest. Het laatst was Korwi uit Winschoten drie jaar lang zijn thuishaven waar hij de derde klas wist af te dwingen. Zunobri is dan ook zeer in haar nopjes dat het direct na het succesvolle seizoen met haar vorige hoofdtrainer, alweer een nieuwe hoofdtrainer heeft kunnen aantrekken en hoopt daarmee dat haar toekomst net zo positief is als afgelopen jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here