Boerenerf Event Grijpskerk een groot succes

0
88
Grijpskerk Boerenmarkt-4

GRIJPSKERK – Ruim duizend mensen bezochten afgelopen zaterdag het Boerenerf Event Grijpskerk aan de Waardweg bij familie Kooiker. Dit event werd door de familie Kooiker in samenwerking met Stichting Grijpskerk Gezellig georganiseerd. Door het heerlijke weer konden de kinderen buiten genieten van luchtkussens, skelterracen, melkkoei melken en natuurlijk foto’s maken met de tractoren en machines die uitgestald waren. De kinderen konden ook binnen terecht om te knutselen, een prijsvraag te maken, gratis ranja en fristi te drinken en om te smikkelen van een gratis suikerspin. Natuurlijk werden door vele gezinnen de stallen doorgelopen om de koeien en kalfjes te aaien en van gras te voorzien. Ook de marktkraampjes werden goed bezocht. Veel lokale ondernemers hadden hun marktkramen buiten en binnen uitgestald met allerlei boerengerelateerde artikelen en producten. Zo werden er rieten manden gevlochten en kon men bij de bakker poffert kopen, die gemaakt was van melk van de koeien van boer Kooiker. Binnen waren ook diverse presentaties te zien over het moderne reilen en zeilen op een groot melkveebedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here