De Lauwers spelen ‘wedstrijd van de gemiste kansen’

0
97

WARFSTERMOLEN – De Lauwers MW speelde tegen TFS MW. Het midweek team van de Lauwers kan op het veld maar moeilijk tot scoren komen. De bezoekende ploeg opende door een afstand schot de score (0-1). Rieks Zijlstra wist de stand weer gelijk te trekken door een middenafstand schot. Die voorsprong was van korte duur. Door een omdraaibal van Jan Theunis Zuidema werd het weer gelijk (2-2). Het was ook de wedstrijd van de gemiste kansen . In de tweede helft wist TFS uit te lopen tot 3-7, toen werden de mannen van de Lauwers wakker en werd er begonnen met een inhaal  race  Rieks Zijlstra wist en een strafworp te benutten en trok de stand gelijk. Even daarna maakte Petronella Kuiken een mooi doelpunt van afstand  en wie dacht  dit wordt een overwinning kwam bedrogen uit door niet goed verdedigen schoot een heer de(8-8) feilloos in. Woensdag 16 april speelt de Lauwers tegen Flamingo’s om 19.30uur.