Dorpshuis Pieterburen krijgt uitbouw

0
98
Steen1 Pieterburen

PIETERBUREN – De verbouwing van het nieuwe dorpshuis in Pieterburen is al in volle gang. Vorige week echter was de eerstesteenlegging van de uitbouw van de biljartruimte. Een bonte mix van bestuurders, biljarters en bouwvakkers had zich in de vroege ochtenduren verzameld op de oude parkeerplaats van Pieterburen. Annelies Borchert, de voorzitter van het bestuur, nam onder het kritische oog van het bouwteam van Mulder de troffel ter hand. Zij verrichte op symbolische wijze deze gedenkwaardige bouwactiviteit. Een mijlpaal die nooit geworden was wat het is, zonder de bijdragen van de fondsen en subsidiegevers en de hulp van de vrijwilligers. De bijeenkomst werd daarna feestelijk afgesloten met een gezamenlijke kop koffie en gebak bij de buurvrouw, de Elize Catharina Heerd. Zowel Hindrik Mulder als Annelies Borchert gaven in een kort woordje aan de verder verbouwing vol vertrouwen tegemoet te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here