Expert servicepartner van UPC

0
69
Expert Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Al geruime tijd is Expert Surhuisterveen servicepartner van UPC. Niels is door UPC opgeleid tot servicemonteur. ‘Bij Expert kan men terecht voor het wijzigen van abonnementen, om de overstap naar UPC te regelen en nieuwe abonnementen af te sluiten. Wat nieuw is is dat wij installatiegarantie bieden, wij komen op het moment dat het de klant uitkomt. Daarnaast kunnen wij storingen oplossen.’ Het grote voordeel van dat Expert de service voor UPC doet is de snelheid die geboden wordt en de persoonlijke benadering. ‘Anders moet men soms drie dagen wachten bij storingen, en tussen een bepaalde tijd thuis zijn. Wij komen op het moment dat het de klant uitkomt. We nemen alle zorgen uit handen en daarmee onderscheiden we ons van andere elektronicazaken.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here