Feestelijke opening molen Mensingeweer

0
74

MENSINGEWEER – Molen Hollands Welvaart in Mensingeweer wordt op eerste en tweede Paasdag weer geopend. Van Pasen tot en met eind oktober kan de fraaie koren- en pelmolen uit 1855 weer bezichtigd worden. Dit kan op molen,- feest,- en zondagen 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De molenaar zal de wieken draaien en uitleg geven. De opening zal als gebruikelijk een feestje (met Paashaas?) zijn. Op 1e  paasdag  zal  duo ‘Magwel’ vanaf 13.30 uur de molen vullen met swingende muzikale klanken. Op 2e paasmiddag is het muzikale trio ‘Layback’ de sfeer- verhoger. Van allerlei paasheerlijkheden zal genoten kunnen worden, en natuurlijk ook van de bekende zelfgebakken appeltaart en poffert. Streekproducten en informatie over de regio zijn  verkrijgbaar.  Zie ook www.molenmensingeweer.com