Het leesvirus slaat weer toe in Grootegast

0
67
Opende filmpje leesvirus

OPENDE – Op drie basisscholen in de gemeente Grootegast is het leesvirus toegeslagen. De scholen namen deel aan het leesbevorderingproject waarbij leerlingen uit groep zes maar liefst zien boeken moesten lezen. De leerlingen beantwoorden quizvragen en ook zijn ze aan de slag gegaan met bijbehorende werkstukken. Vorige week werd het leesproject feestelijk afgesloten in het Barontheater in Opende met de voorstelling ‘De Spekkies-meester’, gespeeld door Theater Ithaka. Ook is de winnaar van het project bekendgemaakt. De leerlingen van ’t Fundament uit Lutjegast hebben de meeste punten in de wacht gesleept en hebben daarmee het leesvirus stevig te pakken!

Opende filmpje leesvirus-4 Opende filmpje leesvirus-5 Opende filmpje leesvirus-6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here