Medailleregen op regionale turnwedstrijden

0
1257
gsv lets move

GROOTEGAST/LUTJEGAST – Op de regionale turnwedstrijd in Groningen hebben de turnsters van GSV Let’s Move zich van hun beste kant laten zien. De turnsters moesten deze dag aantreden in diverse leeftijdscategorieën en op verschillende niveaus. Franziska Bos (jeugd 6de divisie sup H) mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen. In deze categorie eindigden Annamiek Sikkema, Daphne Dijkstra en Paula Jager allemaal bij de beste 12.
Corina Hooghiem (junior 6e divisie sup H) blonk uit op brug en sprong en won goud. Tanja Zuiderveld (Junior 6de divisie sup G) turnde alle onderdelen goed waardoor ze bovenaan in het klassement eindigde op het erepodium een gouden medaille omgehangen kreeg. In deze categorie turnde ook Corien Hakvoort een hele goede wedstrijd. Met haar oefeningen zette ze een goede eindscore neer waardoor ze een bronzen medaille in ontvangst mocht nemen. In de categorie jeugd 5e divisie sup G werd Elise van der Laan derde en kreeg de bronzen medaille omgehangen. Mireille Dijkstra, Lotte van der Laan, Renate Ijtsma, Laura Solle,samira Horinga,en Hannah Wijbenga eindigden allemaal in de top 6. Zes turnsters gaan door naar de finale om het Groninger Kampioenschap op 17 mei.