Pinautomaat nog een maand langer open

0
68
pinautomaat

DROGEHAM – De pinautomaat in Drogeham blijft nog een maand langer open, dat hebben een aantal jongeren uit Drogeham afgelopen week bereikt na een gesprek met de directeur van de bank. Jouke Spoelstra mocht namens Eelke-Wiebe Sikkema in overleg met de club.
Spoelstra: “We zijn om tafel geweest met directeur Grecor de Vries en hij gaf aan ook erg geschrokken te zijn van de snelle sluiting en het lullige briefje dat op het laatste moment verspreid was. Hij zou met vakantie zijn geweest en daardoor had iemand anders het geregeld. Hij was er ook niet blij mee, maar ik had het idee dat dit een verkooppraatje was.”
Wat het duo wel overeen kwam is dat de automaat nog een maand langer open blijft. “Dan kunnen de mensen op Koningsdag nog hun geld pinnen,” aldus Spoelstra.
Op 1 mei gaat de automaat definitief dicht.
Wel worden er nog gesprekken gevoerd over de mogelijkheid voor mobiele pinautomaten tijdens evenementen als het Concours Hippique en de Gondelvaart op Wielen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here