Prijswinnaars bij “het beste bedrijf”

0
72
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GROOTEGAST – Het houdt niet op bij alleen winnen van het beste bedrijf van de streek, maar er valt voor de klant ook veel te winnen. De Marskramer uit Grootegast weet hun klanten regelmatig te verrassen met leuke acties. Toen ze het beste bedrijf van de streek werden, wilden ze de klant óók mee laten profiteren met voordeel. Men kreeg op één artikel naar keuze 15% korting en maakte ook nog eens kans op een cadeaubon t.w.v. 25 euro. Dit kon door het vlaggetje uit de krant uit te knippen en dan inkleuren of versieren. Twee prijzen gingen naar mevrouw Buikema en Zuidema. De derde prijs moest zelfs worden gedeeld door drie dames(Marrit, Adina en Ilona),omdat ze het samen gemaakt hadden en voorzien van mooie tekst “gefeliciteerd! jullie hebben het verdiend” of “jullie hebben de beste winkel”. De prijzen werden uitgereikt door Janna en Jantina.