Al 35 jaar swingende gospel van Young Spirit

0
82

ULRUM – Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum viert haar 35 jarig jubileum met twee spetterende concerten. Tijdens de concerten op 31 mei en 1 juni wordt ook de nieuwe, zesde cd gepresenteerd. Young Spirit pakt groots uit voor haar verjaardag. De avond en middag zullen dan ook vol (muzikale) verrassingen zitten. Natuurlijk komen ook nummers uit voorgaande jaren voorbij, waaronder enkele uit het kerstproject ‘Glorious Noel’. Onder leiding van dirigent Martin Oldenhuis maakt zij goed in het gehoor liggende muziek met een duidelijke boodschap; vernieuwend en verrassend, swingend en stevig, maar vooral ook rustige worship. De concerten in het voorjaar van 2014 zullen de laatste concerten zijn onder leiding van Martin Oldenhuis, die na bijna twintig jaar afscheid neemt van de groep. Young Spirit is meer dan alleen een koor. De leeftijd varieert van 15 tot 60 en de leden zijn afkomstig uit verschillende plaatsen en kerken. Een bijzondere samenstelling die al iets weergeeft van de ‘Young Spirit’ in de groep. Een oud-koorlid over Young Spirit: “ Zo’n hechte lieve groep mensen bij elkaar die samen ontzettend mooie muziek maken, heb ik nergens anders kunnen vinden.” Kaarten zijn te bestellen via www.youngspirit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here