Annelies Borchert nieuwe voorzitter VVD De Marne

0
172
the ensing

DE MARNE – Bij de jaarvergadering van VVD afdeling De Marne stond de bestuursverkiezing op de agenda. De secretaris Jo Jonas-Dalhuisen en penningmeester Janneke van der Vis namen na negen jaren trouwe dienst afscheid van het dagelijks bestuur. De voorzitter Remt Meijer bedankte beide dames voor hun inzet met bloemen en een gegraveerde pen. Sientje Huisman uit Westernieland en Rijkent Benning uit Vierhuizen namen plaats als nieuwe leden van het bestuur. Maar daarmee was het nog niet gedaan, want ook de voorzitter zelf nam afscheid. Annelies Borchert uit Pieterburen was voorgedragen om zijn plek over te nemen en zij werd door de leden bij acclamatie verkozen. Annelies bedankte Remt vervolgens voor zijn lange staat van dienst binnen de VVD, als raadslid, fractievoorzitter, wethouder en als voorzitter van de afdeling. De vergadering sloot af met de blik vooruit, naar de Europese Verkiezingen op 22 mei 2014 en de voor deze regio zo belangrijke Waterschapsverkiezingen begin volgend jaar. Op de foto: Remt Meijer overhandigt voorzittershamer aan nieuwe voorzitter