Grootegast in beweging voor Olde Wierdeloop

0
62

GROOTEGAST – Ook dit jaar organiseert de gemeente Grootegast in samenwerking met Loopgroep Grootegast trainingen ter voorbereiding op de Olde Wierdeloop. Het doel is om in acht lessen een afstand van zes km te gaan hardlopen bij de Olde Wierdenloop in Opende op 5 juli. Grootegast in beweging biedt alle gelegenheid om verantwoord te lopen. De trainingen richten zich op starters, herstarters en jeugd vanaf 12 jaar die samen met een ouder of grootouder verantwoord wil hardlopen en mee willen doen aan de Olde Wierdenloop. Het is een prima mogelijkheid om te ontdekken of hardlopen ook jouw sport is, om verantwoord en ontspannen een aantal kilometers te kunnen hardlopen en looptechniek en lichaamshouding verbeteren. De trainingen worden verzorgd door Rins Herder. Verzamelpunt is het gebouw van Tennisclub De Noord in Grootegast en de trainingen worden gehouden van 9.30 – 11.00 uur. De kosten voor deze trainingen inclusief de inschrijving voor de Olde Wierdeloop
(6 kilometer) bedragen €15,- per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar e.sijsling@hvdsg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here