Hip en Mooi bij HEMA

4
91

ZUIDHORN – HEMA Zuidhorn organiseert op 24 april weer een ‘Special Ladies-night’. Van 18.30 tot 21.00 kun je dan kleur, stijl en make-up advies krijgen, en er zijn diverse leuke, gezellige, mooie en interessante stands met artikelen die je normaal niet in de winkel vindt!
Alle dames zijn weer van harte welkom op de Hip en mooi avond van Hema. Naast de bekende stijl- en visagie adviezen, zijn er nog meer enthousiaste ondernemers bereid gevonden om mee te doen aan deze avond. Zoals; Pimp your Shoes, Crea- carina, Just bead it, Juffrouw- Taart, Zo Hebbes, Haarroosje, etc. Heel bijzonder dit jaar is de speciale aanbieding, want voor 10 euro heb je al een full body spray-tan! Dit alles samen onder het genot van een hapje en een drankje en voor iedere klant een goodie bag en bovendien 20% korting op de aankopen van de avond. Kom langs en maak kans op een gratis kleuradvies van Veerle Biront van Haute couleur. Toegang is gratis.

4 REACTIES

 1. This is really interesting, You’re a very professional
  blogger. I’ve joined your feed and look forward to searching for extra of your fantastic post.
  Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 2. Hi there to every body, it’s my first go to see of this blog;
  this website includes remarkable and truly
  good data in favor of readers.

 3. This is really interesting, You are a very skilled blogger.

  I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post.
  Also, I have shared your site in my social networks!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here