Informatie Paviljoen in haven Lauwersoog opent haar deuren

0
62

LAUWERSOOG – Het Informatie Paviljoen (HIP) is weer geopend en ook is de nieuwe inrichting is te bewonderen.
Loop eens rond, neem plaats in de experience-bioscoop, ervaar de geluiden van het wad, leer meer over de vogels, maak een bijzondere selfie of speur naar de vissersboten op zee. Ook is de tentoonstelling “Fishing for Litter” te bekijken, een compositie van elementen waarmee vervuiling van zeeën en oceanen en de gevolgen daarvan in beeld worden gebracht. Deze expositie is samengesteld door KIMO Nederland-Belgie, deze organisatie is sinds haar bestaan betrokken bij het bewaken en naar de toekomst toe waarborgen van het ecologische dynamische systeem van de Noordzee en de aangrenzende zeeën.
Het HIP is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.