Open jeugdvoetbalmiddag bij ’t Fean ‘58

0
1604

SURHUISTERVEEN – Op woensdagmiddag 30 april organiseert de jeugdcommissie van ’t Fean ’58 op sportpark ’t Ketting in Surhuisterveen een open voetbalmiddag voor de jeugd. Iedereen van groep 1 tot en met  6 (tot en met de E-pupillen dus) is welkom. Dat geldt zowel voor meisjes als jongens, voor leden en niet-leden.   De jeugdcommissie van ’t Fean ‘58 heeft samen met de hoofdcoach van  het 1e elftal, een aantal spelers van de A-selectie en de C-junioren van de Feanstars een aantrekkelijk programma samengesteld met voetbaltechnische inhoud, maar zeker ook spelelementen. Er zal bijvoorbeeld een opblaasbare voetbalarena aanwezig zijn en uiteraard zal Dikke Bertha (voetbalschotmeter) niet ontbreken. Kom je talent ontdekken of verder ontwikkelen onder leiding van spelers en trainers van ’t Fean ‘58 en neem vooral vriendjes, zusjes en broertjes, nichtjes en neefjes mee. Opgave vooraf is niet nodig, aanmelding ter plaatse (13.00 – 13.15 uur) is voldoende.