Route 99, Open atelier bij Ben Steijn in Zuurdijk

0
290
route 99

ZUURDIJK – Ben Steijn heeft voor de komende zondag 27 april zijn atelier ingericht met een serie fraaie pastels van het Hogeland, schilderijen van ’t wad, een vissershaven en het Lauwersmeer. In de verwevenheid van land, zee, licht en lucht vindt Ben zijn inspiratie. Vanaf april zal Route 99 er anders uitzien. Negen kunstenaars openen dan op de laatste zondag van de maand hun deuren. Het zijn Wianda Keizer, die ruimtelijk werk maakt, Marjanne Sorgdrager, die aan edelsmeden doet, Sibrich Veenland, die keramiek maakt, Edit de Gooijer maakt beelden van klei, Eva Kipp doet multimedia, Hans Sas fotografeert, Ben Steijn maakt schilderijen en tekeningen, Stephen Beale doet aan beeldhouwen en meubelmaken en Aly van der Wal maakt schilderijen, grafiek en tekeningen. Liefhebbers van deze kunst kunnen de geopende ateliers  van 12.00 tot 17.00 uur bezoeken. Info: www.route99.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here