Succesvolle start bridgecursussen in Grootegast

0
94
bridge

GROOTEGAST – De bridgeclub Marum heeft in samenwerking met de gemeente Grootegast alle inwoners tussen 55 en 70 jaar een uitnodiging gestuurd om te leren bridgen. In februari is er een middag en een avondcursus gestart. De eerste cyclus is afgesloten op 15 april. Om de prettige samenwerking tussen de bridgeclub Marum en de gemeente Grootegast te benadrukken heeft wethouder Sjabbo Smedes op 15 april aan de deelnemers een certificaat van de Nederlandse Bridge Bond uitgereikt in Grand Café De Klap in Grootegast. Na elf weken is het enthousiasme van de deelnemers onverminderd groot, zodat er nog een aantal lessen in april en mei zal volgen. De bedoeling is dat er later dit jaar nog een vervolgcursus zal worden gegeven. Bij voldoende belangstelling zal worden geprobeerd een middagclub op te richten waar in een prettige sfeer op een ontspannen manier dit mooie maar niet altijd gemakkelijke spel zal worden beoefend. Daarvoor zal ook contact worden gelegd met ervaren bridgers in de gemeente Grootegast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here