Veren voor wethouder Oomkes

5
121

ZUIDHORN – Scheidend wethouder Jan Oomkes (PvdA) kon afgelopen week rekenen op lovende woorden van de gemeenteraad. Die sprak over het plan Boerema aan de Jellemaweg in Zuidhorn. Onlangs bereikte de wethouder hierover een akkoord met een bouwondernemer om de locatie aan te pakken. Dat de gemeente € 95.000,- moet uittrekken voor het plan, vonden de raadsleden niet erg. Zij wilden graag van de rotte kies, zoals ze het zelf noemen, af. “Het kost wast geld, maar dat kost een bezoek aan de tandarts ook,” zei René Westerhoff-Dijkinga. Als enige was raadslid Alex Temmingh (GL) wel kritisch. Hij vroeg zich af waarom de buurt niet vooraf geïnformeerd was en stelde het op prijs dit alsnog te doen. Oomkes zelf formuleerde het resultaat als ‘een moeilijke bevalling’ en stelde voor het project in het vervolg niet meer Boerema, maar Jellemaweg te noemen.

5 REACTIES

 1. I loved as much as you will receive carried out
  right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot
  often inside case you shield this increase.

 2. Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends.
  I’m confident they’ll be benefited from this web site.

 3. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading the
  views of all friends concerning this piece of writing,
  while I am also eager of getting familiarity.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here