Vrijmarkt en opening zwembad Wettervlecke tijdens Koningsdag

0
87

SURHUISTERVEEN – Op de eerste Koningsdag wordt in Surhuisterveen de bekende vrijmarkt georganiseerd rondom zwembad Wettervlecke. Vanaf ’s morgens 6.00 uur gaat de verkoop op de vrijmarkt van start. Vorig jaar heeft de organisatie al laten weten, dat het niet toegestaan is om ver van te voren terreintjes af te perken. In overleg met de gemeente is er afgesproken dat mensen die dat willen vanaf donderdagmorgen 8.00 u. een plaatsje mogen zoeken. Uiteraard is dit allemaal op eigen risico en er kunnen ook geen eigendomsrechten aan een perkje worden ontleend. Zwembad Wettervlecke opent op 26 april tevens haar deuren voor het zwemseizoen van 2014. Vanaf 10.00 uur mag iedereen een kijkje komen nemen en alvast de eerste gratis duik in het warme water nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here