Eerste Koningsdag: een prachtig, warm en sfeervol volksfeest

0
80
Doezum Koningsdag

REGIO – Alsof het zo moest zijn. De eerste Koningsdag werd afgelopen zaterdag onder werkelijk ideale omstandigheden gevierd. Overal in de regio waren activiteiten, overal was het druk en overal deed de zon haar werk. Daardoor ontstond een prachtig, zomers en uitermate sfeervol volksfeest.
Fotograaf Erik Veenstra maakte een impressie van de verschillende activiteiten.

 

Grijpskerk Vlaghijsen en vrijmarkt Grijpskerk Vlaghijsen en vrijmarkt-2 Grijpskerk Vlaghijsen en vrijmarkt-6 Grijpskerk Vlaghijsen en vrijmarkt-7 Grootegast Versierde Fietsen-2 Grootegast Versierde Fietsen-4 Oldehove Oranjerun Ulrum opening lotuspark-4 Zuidhorn Oranjemarkt Zuidhorn Oranjemarkt-4 Zuidhorn Oranjemarkt-5 Zuidhorn Oranjemarkt-6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here