Feestelijke afsluiting Schriefwedstried Westerketier

1
78

WESTERKWARTIER – De Grunneger Schriefwedstried van het Westerkwartier wordt op vrijdagavond 16 mei op een feestelijke manier afgesloten. Op deze Westerketierder oavend worden de mooiste ingezonden verhalen en gedichten bekend gemaakt Om acht uur begint het afwisselende programma met liedjes, gedichten en verhalen in het Westerkwartiers. Tijdens de pauze kunnen de inzenders van verhalen en gedichten tips en trucs krijgen van drie professionals, zodat ze hun verhaal of gedicht nog mooier kunnen maken. Dit jaar werden maar liefst 36 verhalen en gedichten ingezonden. Locatie: het Cultureel Centrum Zuidhorn.

1 REACTIE

  1. I absolutely love your website.. Excellent colors &
    theme. Did you make this amazing site yourself?
    Please reply back as I’m planning to create my
    very own website and want to know where you got this from or exactly what the theme is called.
    Cheers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here