Nieuw uniform jeugdkorps SWJK: eigentijds en stijlvol

0
74
uniform SWJK

OPENDE – Het jeugdkorps SWJK heeft voor het eerst haar nieuwe uniform gepresenteerd. Dit gebeurde onder toeziend oog van massaal toegestroomd publiek en enkele sponsoren. Het jeugdkorps SWJK timmert al een aantal jaren behoorlijk aan de weg. Dit korps bestaat uit jeugdleden van Showband Marum en Bicycle Showband Crescendo. Binnen het jeugdkorps krijgen de kinderen een gedegen opleiding waarna ze kunnen doorstromen naar de beide moederkorpsen. Dit initiatief is heel succesvol en de jeugd heeft inmiddels haar muzikale sporen ruimschoots verdient; maar liefst vijf keer op rij werd deze talentvolle band jeugdkampioen op de Open Dutch Showkorps Championships in Assen. Afgelopen jaar is er enorm hard gewerkt aan een nieuw uniform. Het ontwerp is afgestemd op de uniformen van de beide moederkorpsen en de jeugd heeft zelf ook meegedacht over de kleurstelling. De uniformen zijn in eigen beheer gemaakt. SWJK laat zien dat musiceren modern, veelzijdig maar vooral leuk is om te doen’,aldus de voorzitter van de jeugdcommissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here