Vakantiewoning van Wietse en Dukkie wint Zoover Award

0
89
22-04-2014 ALGEMEEN: ZOOVER AWARDS: UTRECHT

Foto: Sander Chamid

WESTERGEEST – De vakantiewoning ‘Wetterwille’ van Wietse en Dukkie Schotanus uit Westergeest heeft vorige week in Utrecht de Zoover Award 2014 gewonnen in de categorie Vakantiehuizen. Tijdens de uitreiking werden de beste 25 accommodaties per categorie onderscheiden met een Zoover Award 2014. In Nederland ontvingen 173 accommodaties een Award. In totaal werden er in Friesland 24 vakantiewoningen beloond met een Zoover Award. Daarvan waren 19 op de Waddeneilanden. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presenterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. De vakantiegangers beoordelen de accommodaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here