7e USA Day bij It Badhûs in De Westereen

0
6

DE WESTEREEN – Poppodium It Badhûs organiseert op 17 mei in samenwerking met Oldtimervereniging Fryske V8 Riders voor de zevende keer de USA Day in De Westereen. Een evenement gericht op alle leeftijden.  Gedurende de dag vinden er verschillende activiteiten plaats waaronder een oldtimercontest en riding like a rodeo. Daarnaast komen er verschillende eet- en drinktentjes en een American Market. Ook voor de kinderen zijn er activiteiten en is er de hele dag livemuziek van onder andere Jord Acoustic, Uncle Jimmy, Dutchmen, Gaatze Bosma, Gentlemen Skull en Barbershop Rockets.  Daarnaast komt er tevens een dj waar plaatjes aan te vragen zijn. De USA Day vindt plaats van 13.00 tot 0.00 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here