Avondvierdaagse Eastermar voor de 36e keer

0
9

EASTERMAR – Traditiegetrouw wordt dit jaar weer een Avondvierdaagse in Eastermar georganiseerd. Dit jaar is dat alweer voor de 36e keer. De Fjouwerjûnekuier (of ‘Avondvierdaagse’) is dit jaar van 19 tot en met 23 mei. Voor de 36e keer kunnen liefhebbers en (school)kinderen langs de mooiste routes in de omgeving van Easter­mar lopen voor een medaille of gewoon om sportief bezig te zijn. De prachtige routes hebben de Avondvierdaagse van Eastermar tot één van grootste wandeltochten in de omgeving gemaakt. Jaarlijks doen er zo’n vijfhonderd mensen mee. Er zijn verschillende routes te doen. Daarbij kan men kiezen uit de volgende afstan­den: 5, 10 of 15 kilometer. De start is alle avonden vanaf 18.00 uur bij de kantine op sportcomplex De Burgerkamp. Daar is ook het eindpunt. De laatste avond (vrijdag 23 mei) worden hier ook de medailles uitgereikt. Een muziekkorps zal de laatste avond voorop gaan om alle deelnemers feestelijk binnen te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here