De Kruidhof organiseert avondrondleiding

0
10
Buitenpost - kruidenthee na cursus

BUITENPOST – Botanische Tuin De Kruidhof organiseert op 22 mei een kruidige avondrondleiding door de zeventien thematuinen. Deelnemers kunnen na afloo een kopje kruidenthee drinken met zelfgeplukte kruiden. De rondleidingen bieden een unieke gelegenheid om kennis te laten maken met de bijzondere collecties kruiden en geneeskrachtige planten die De Kruidhof rijk is. Gidsen leiden rond en vertellen over de achtergronden van bijzondere plantennamen, leuke anekdotes, legendes over kruiden of een historisch verhaal horend bij een plant. Er is ook imker aanwezig bij de bijenstal in de kleurrijke vlindertuin. De wandeling begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Opgave via info@dekruidhof.nl is gewenst, maar niet verplicht. Deelnemers betalen de gewone entreeprijs voor De Kruidhof, inclusief de rondleiding en een kop verse kruidenthee. Na afloop is er gelegenheid eventueel planten of kruiden uit onze verkooptuin te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here