De Niekerker Boys, Streetfighters en de Fundagirls winnen KNVB Straatvoetbaltoernooi

0
11
Filmpje - knvb voetbaldag 1

GROOTEGAST/NIEKERK – Het was een drukte van belang op het sportpark in Niekerk woensdagmiddag. Tientallen jongens én meisjes deden mee met de jaarlijkse voorronde van het KNVB Straatvoetbaltoernooi, dat werd georganiseerd door V.V. Niekerk en F.C. Grootegast in samenwerking met Grootegast in Beweging. Mede door de inzet van de vele vrijwilligers van de verenigingen hebben dit jaar twintig teams mee kunnen doen aan het toernooi. Voor het eerst werden er niet alleen jongenspoules gehouden, maar was er, wegens grote belangstelling van meisjes, ook een speciale meisjespoule. De winnaar van elke poule mag op 21 juni meedoen aan de districtsfinale in Emmen. De Niekerker Boys (jongenspoule D’s), Streetfighters (jongens/mixpoule E’s) en de Fundagirls (meisjespoule D’s) gaan de gemeente Grootegast vertegenwoordigen tijdens deze districtsfinale.

Filmpje - knvb voetbaldag 2 Filmpje - knvb voetbaldag 3 Filmpje - knvb voetbaldag 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here