De voetbalhelden van de toekomst oefenen bij ’t Fean ‘58

0
10
Filmpje - voetbaldag surhuisterveen 1

SURHUISTERVEEN – Kinderen in alle leeftijden van verschillende scholen in Surhuisterveen kwamen woensdagmiddag bijeen op sportpark De Ketting voor een middag vol voetbalspellen, training en proeven van het voetballen bij de vereniging ’t Fean ‘58. Tientallen kinderen wisten de voetbalvelden te vinden en waren de hele middag in de weer met voetballen in een pannakooi, schietoefeningen, slalommen rond pionnen en meer verschillende voetbalspellen. In verschillende teams met namen als Ajax, FC Barcelona en meer bekende namen, gingen de kinderen de verschillende spellen langs. De vereniging kijkt terug op een succesvolle middag met een hoop talent.

Filmpje - voetbaldag surhuisterveen 2 Filmpje - voetbaldag surhuisterveen 3 Filmpje - voetbaldag surhuisterveen 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here