Galerie- ontmoetings- en theetuin Kleurrijk gaat weer open

0
15
Surhuizum - galerietuin kleurrijk

SURHUIZUM – De Galerie- ontmoetings- en theetuin Kleurrijk in de Surhuizumer Mieden is vanaf 18 mei weer geopend. In de maanden mei, juni, augustus en september is de tuin op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend, met iedere maand een andere expositie. Op andere dagen is het mogelijk om met groepen op afspraak langs te komen. De eerste expositie is voor Kees de Koning, Anke van der Wal en Linda Kleine, gevolgd door Jeroen Boerstra in juni, Freerk de Brouw en Paula de Kleine in augustus en Rosita da Lima in september. Naast de afwisselende exposities worden er ook muzikale activiteiten georganiseerd. Zo treedt op zondag 1 juni de Hongaarse zangeres Fanni Völgyessy Szomor op, is er op zondag 15 juni gitaarmuziek van Gertinus Oostra en is er op 22 juni een zomermiddagconcert. De entree in de tuin is gratis, al is het wel mogelijk een financiele bijdrage voor de artiesten te doneren. Kijk voor meer informatie op www.coachpraktijkkleurrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here