Harry Sweering wint 21e Ronde van de Kerspelen

0
6
Drogeham - ronde van kerspelen

DROGEHAM – Harry Sweering werd vorig jaar nog tweede tijdens de Wadro Ronde van de Kerspelen in Drogeham, dit jaar kwam de 24-jarige wielrenner van West-Frisia als eerste over de finish. Sweering had op dat moment enkele meters voorsprong op Jan Lof, die tweede werd.
Kevin Snijder, zwager van Lieuwe Westra, kwam als derde over de finish. Het was de derde wedstrijd die meetelde voor de clubcompetitie in regio 1. Na deze wedstrijd gaat Daan Meijers van Belkin-De Jonge aan leiding. Hij deed niet mee aan de Ronde van de Kerspelen, maar gezien zijn twee eerdere zegens blijft hij aan kop. De Wadro Ronde van de Kerspelen werd voor de 21e keer georganiseerd en kon op veel support van de zijlijn rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here