‘Kanonnen op wielen’ racen in Pieterzijl

0
5
pieterzijl autocross 1

PIETERZIJL – Scheurende auto’s en rondvliegend modder: afgelopen zaterdag werd het NK Autocross weer verreden in Pieterzijl. En dat leverde heel wat spectaculaire plaatjes op. Uit het hele land kwamen de racers naar het Groninger land. De autocross staat bekend als zeer professioneel, maar het is er toch gemoedelijk. Het circuit van Pieterzijl is 700 meter lang; een NK-waardige baan. Coureurs zijn lyrisch over dit racefestijn. De winnaar van de Super Klasse Erik Ankersmit. Ook het publiek is enthousiast, mede door het mooie weer was dat ook massaal toegestroomd. Wethouder Fred Stol was aanwezig bij het vlaghijsen bij ‘De Poel’ en sprak zijn verbazing uit over de grootte van het evenement en de uitmuntende organisatie. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here