KV Zunobri; kleine vereniging, grote winnaar!

0
9

ZUIDHORN – De Poiesz-jeugdspaaractie is een jaarlijks terugkerend fenomeen in de gemeente Zuidhorn. Met deze actie kunnen verenigingen sponsorpunten sparen. Iedere vereniging uit de gemeente Zuidhorn kon zich op een zaterdag promoten en daarbij proberen om zoveel mogelijk de producten te laten kopen door klanten waar veel sponsorpunten op zaten. Zunobri heeft de hele tijd tegen een flink achterstand aangekeken in deze actie, maar door de promotie-dag stegen de Zunobrianen ineens paar dagen tijd naar de eerst plek. Tijdens het jeugdsponsor gala in Leeuwarden kreeg de Zuidhorner korfbalvereniging cheque overhandigd van de filiaalleider van de Poiesz in Zuidhorn. Zunobri heeft met die eerste plaats, maar liefst 1193,- euro verdiend. Jolanda Bloema reageerde uiterst tevreden: “Hiervoor kunnen we weer heel veel leuke dingen doen voor de jeugd, wat erg belangrijk is voor onze vereniging”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here