Nieuwe trainingsmethode jeugd Grijpskerk

0
8

GRIJPSKERK – Bij vv Grijpskerk is dit seizoen gestart met een nieuwe trainingsmethode. Twee keer per week wordt er door de jeugdtrainers training gegeven aan alle E en F junioren tegelijk in carrouselvorm. Dit onder begeleiding van twee trainingscoördinatoren en vele spelleiders.
Met de opbrengst van de jaarlijkse ‘oranjekoek’acties door vv Grijpskerk, zijn nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd aangeschaft om deze nieuwe trainingsmethode te ondersteunen. De nieuwe trainingsvorm is een groot succes. Per keer trainen zo’n 80 kinderen tegelijk de velden van vv Grijpskerk. Deze nieuwe trainingsmethode werpt nu al zijn vruchten af door veel nieuwe aanmeldingen van jeugdleden. Er zijn al 2 extra teams ingeschreven voor de competentie, waaronder een meisjes E-team. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here