Open adviesdag/meeting bij Andre-chevy-repairshop

0
14

GROOTEGAST – Sinds januari is in Grootegast Andre-chevy-repairshop gevestigd. Wat voor André Veenstra begon als een hobby, is uitgegroeid tot een volwaardige zaak waar het allemaal draait om de Amerikaanse auto. Op 17 mei is er een gratis technische adviesdag voor liefhebbers van de Amerikaanse auto. “Als klanten het willen, zetten we de auto op de brug en bekijken we samen eventuele gebreken, slijtage en aandachtspunten”, vertelt Andre. Bij Andre kan men terecht voor onderhoud, reparaties, motoren- en automaatbakrevisie en de in- en verkoop van onderdelen. Overigens kan men ook met een ander type auto terecht voor reparatie en ook verhuurt hij zijn brug voor de zelfsleutelaar. Tijdens de open dag is er een kofferbakverkoop, er is airbrush en ook komt er een stickmaker en ontwerper. Om de dag compleet te maken is er de bekende Chevy barbecue en voor wie wil kan ook nog kijken op de Jaarmarkt in Grootegast. De shop is gevestigd aan Legolaan 8c in Grootegast. Kijk voor meer informatie op www.andre-chevy- repairshop.nl of bel 06-27053889.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here