Open dag bij Mixed Hockey Club Wersterkwartier

0
8

ZUIDHORN – Kennismaken met hockey kan tijdens de open dag bij de Mixed Hockey Club Wersterkwartier op vrijdag 9 en/of vrijdag 16 mei. Deze trainingen zijn kosteloos, geheel vrijblijvend en bedoeld voor jongens en meisjes uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool. De trainingen worden gegeven op het kunstgrasveld aan het Van Starkenborghkanaal ZZ in Zuidhorn. Aanvang: 16.45 uur. De club zorgt voor hockeysticks en voor drinken na afloop. 
Kledingadvies: makkelijk zittende (sport)kleding, sportschoenen en scheenbeschermers. Aanmelden kan via mariettedoornbos@hotmail.com. Voor informatie kunt u bellen met Mariëtte Doornbos, telefoon 0594-881115 of Raymond Hendriks, telefoon 0594-851816.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here