Optreden van Bill Baboon in de kleedkamer

0
5
bil baboon

WARFSTERMOLEN – Menig voetbalploeg sleept tegenwoordig een ‘boombox’ de kleedkamer in. VV de Lauwers 1 doet daar echter niet aan mee. Al vroeg in het seizoen was met trainer Nico Roorda afgesproken dat zodra handhaving in de vierde klasse was bereikt er live muziek in de kleedkamer moest klinken. Afgelopen wedstrijd werd daar aan voldaan en dus kon er in de thuiswedstrijd tegen Birdaard een artiest geboekt worden. Na een kort durende inventarisatie kwam de keus al snel uit op Bill Baboon. Deze langharige muzikant werd benaderd en na enig beraad was deze regionale artiest al snel enthousiast. Zodoende stond afgelopen zaterdag Bill Baboon de selectie van de Lauwers toe te zingen. Dat dit geen positieve invloed had op de uitslag van de wedstrijd mocht de pret niet drukken. Birdaard won met 0-3 en kroonde zich daarmee tot kampioen. Bij de Lauwers heeft niemand het daar echter meer over. Het kleedkamerconcert van Bill Baboon klinkt bij velen nog na in de oren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here