Startersavonden voor beginnende ondernemers wk19 2014

0
13

KOLLUM – Door de zes samenwerkende gemeenten in Noordoost Fryslân in het samenwerkingsverband Netwerk Noordoost wordt voor beginnende ondernemers twee startersavonden georganiseerd. Op dinsdag 13 mei om 19.30 is de startersavond in het gemeentehuis in Kollum, op 19 mei om 19.30 in het gemeentehuis in Damwâld. Vanaf 19.00 uur staan de deuren open. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Tijdens deze bijeenkomsten krijgen mensen een toelichting over het starten van een bedrijf. Daarna vertellen drie onlangs gestarte ondernemers hoe zij dit ervaren hebben. Hielke Jan Ellens van Custard, ondervraagt een aantal startende ondernemers over waar zij tegenaan liepen in de eerste periode van hun ondernemerschap.
Na deze ondervraging is er een startersmarkt, waarbij verschillende personen en instanties informatie geven over het starten van een bedrijf. Hierbij zijn onder andere de Belastingdienst, het UWV, makelaars en notarissen aanwezig. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Deelname is gratis. Startende ondernemers kunnen zich aanmelden op www.dwaande.nl/achtkarspelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here