Stormvliegeren tijdens jaarmarkt Noordhorn

0
27

NOORDHORN – Aanstaande zaterdag strijkt er een vliegerclub neer in Noordhorn. Tijdens de jaarmarkt ‘Natuurlijk, Nostalgisch Noordhorn’ worden er demonstraties gegeven met grote stunt- en stormvliegers. Ook is er een ingenieuze constructie waarbij knuffels via een vlieger omhoog worden getakeld, en met een parachute weer worden losgelaten. Bezoekers die geïnspireerd raken door de kunst van het vliegeren kunnen op de markt professionele vliegers en materialen aanschaffen en ter plekke aan het vliegeren slaan. Het buitenleven komt in Noordhorn van 11.00 tot 17.00 uur goed aan bod, met demonstraties van kamperen in Tipi’s, outdoor cooking, en slakvriendelijk groenten kweken in Ronde Tuinen. Kinderen kunnen een ponyritje maken, broodjes bakken, schilderen en knutselen of van Kindercircus Pompom genieten. Voor meer informatie over de Vliegerclub: Jeanet Datema, jrfdatema@gmail.com, tel: 06-45356602

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here