Top openingsweek voor zwembad de Griffioen

0
9
zwembad grijpskerk

GRIJPSKERK -Zwembad de Griffioen in Grijpskerk is vorige week spetterend open gegaan. Tijdens de voorverkoop werd de nieuwe zwemlesmascotte ‘Grifje’ gelanceerd. Kinderen kunnen tijdens de zwemles stickers van Grifje verdienen voor op de posters die ze tijdens de eerste zwemles meekrijgen. Hier hoorde een opening met een leuke kleurwedstrijd bij waarbij twee gelukkige winnaars met een duikbril naar huis zijn gegaan. Op de dag van de opening lag er ook een leuke dertien meter lange Zig Zag Jungle Run in het water waar meer dan 300 kinderen zich op hebben vermaakt. Deze waterattractie lag ook de hele meivakantie nog in het water: dolle pret dus. Ook de bezoekersaantallen waren zeer positief de hele week. Als het weer dit seizoen net zo mooi is als de eerste week dan gaat het zwembad een prachtig seizoen tegemoet. De komende tijd zijn er in het zwembad nog tal van leuke activiteiten zoals op 21 juni de midzomernachtduik en op 28 juni de zeskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here