Traditionele feestavond KUG zet de tent op z’n kop

0
17
zuidhorn modeshow 1

Eerste feestweek in Zuidhorn groot succes

ZUIDHORN – Zou het wel net zo druk zijn als anders met een hele feestweek voorafgaand aan het KUG optreden?, vroegen de zangers van het mannenkoor zich af. Het antwoord is ja. De eerste feestweek in Zuidhorn met het optreden van Mannenkoor KUG was een groot succes. Zuidhorn heeft er tien jaar op moeten wachten, maar vorige week was het dan eindelijk zo ver. Er werd afgetrapt met de Oranjedisco en op maandag een disco voor de jeugd. Dinsdag was er een daverende modeshow, georganiseerd door de ondernemers uit Zuidhorn. De hele zaal zat vol en de modellen liepen over de catwalk alsof ze niet anders doen. Ook bij de Gooische Bingo – alleen voor de dames – zat het helemaal vol. Op vrijdagavond traden artiesten uit de regio op. Hét hoogtepunt van de feestweek was natuurlijk het optreden van Mannenkoor KUG. Gastoptredens van Glennis Grace, DUW en Switch zorgden er voor dat het feest nog uren lang door ging. Kortom: een zeer geslaagde eerste feestweek die zeker voor herhaling vatbaar is. Zuidhorn heeft in ieder geval het beste beentje voor gezet: een feestweek voor en door Zuidhorners!

zuidhorn kug en glennis grace 15 zuidhorn kug en glennis grace 19 zuidhorn kug en glennis grace 21

zuidhorn kug en glennis grace 1 zuidhorn kug en glennis grace 12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here