Trainers gezocht VC Grijpskerk Sport je Fit

0
8

GRIJPSKERK – VC Grijpskerk Sport je Fit is op zoek naar enthousiaste trainers voor zowel de senioren als juniorenteams. Dames 1 is dit seizoen kampioen geworden en gepromoveerd naar de promotieklasse. Daaronder zijn er nog damesteams van de 1e t/m 3e klasse. Heren 1 speelt in de 1e klasse en Heren 2 in de 3e klasse. Verder heeft Grijpskerk ook een grote en bloeiende jeugdafdeling.
Niet alleen is de vereniging op zoek naar trainers, sommige teams zoeken ook nieuwe spelers. Heren 1 zoekt aanvulling in hun 1e klasse team. Daarnaast kan ook de recreanten-afdeling van de vereniging nieuwe leden gebruiken, die wekelijks op recreatief niveau willen spelen.
Lijkt het je leuk om bij VC Grijpskerk Sport je Fit training te willen geven op wat voor niveau dan ook of lijkt je het leuk om bij de vereniging te komen spelen, neem dan contact op met voorzitter Luppo Kort via info@vcgrijpskerk.nl of bel tel 06 14612440.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here