Vollemaanszeiltocht Lauwersmeer

0
7

ZOUTKAMP – Verhalenverteller Marlijn Nijboer uit Zuidhorn vertelt woensdagavond 14 mei sproken op zeilschip De Najade, tijdens een vollemaanszeiltocht op het Lauwersmeer. Gasten genieten van de stilte, het prachtige licht van de volle maan, sproken die bij dit gebied passen en een heerlijk maal, bereid door Janet Frieling van Gekruid & Geroerd uit Houwerzijl.  Het Lauwersmeer is één van de donkerste en stilste plekken van Nederland. Het zilveren licht van de maan en het zacht kabbelende water zorgen voor prachtige en unieke natuurlijke licht- en geluidseffecten en een sprokenachtige sfeer. Vertrek: 18.00 uur uit Zoutkamp, we keren hier om 0.00 uur terug. Meer info: www.zinnenkunst.nl of www.zandbankzeilcharters.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here