“Wij zijn straks de grootste van het Noorden”

0
29
Grootegast S&M Keukens

Grote verbouwing bij Keukencentrum S&M

GROOTEGAST – Nog even en dan is Keukencentrum S&M in Grootegast qua aantal keukenopstellingen het grootste keukencentrum van het Noorden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een complete nieuwe indeling van de showroom. Er worden maar liefst 30 nieuwe keukens opgebouwd waardoor er straks in totaal meer dan 40 keukens in de showroom te bezichtigen zijn. “Er moet wel wat te zien zijn”, vinden Tonnie Snip en Erwin Hoekstra van het keukencentrum. “Dat is ook onze filosofie, hoe meer keukens er te zien zijn, hoe meer ideeën mensen op kunnen doen en dat maakt het samenstellen van de ultieme droomkeuken stukken makkelijker.”Alle nieuwste trends op het gebied van keukenfronten, werkbladen, apparatuur en overige accessoires zijn straks in de nieuwe showroom te bezichtigen. “Van massief houten tot hoogglans gelakte keukens, van natuursteen tot multiplex werkblad en vele bekende merken inbouwapparatuur zoals Bosch, Siemens, Atag, Pelgrim, Etna en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de showroom staan en voor € 1.250,- kun je al een keuken uitzoeken!”, merkt Tonnie Snip op. Meedenken en service bieden zijn de speerpunten van de succesformule van Keukencentrum S&M, het feit dat meer dan 80% van de (nieuwe) klanten via een referentie van een familielid of uit een andere kenniskring een bezoek brengt aan de winkel, zegt wat dat betreft wel genoeg. “Wij denken met de mensen mee en geven ze een advies op maat, onderbouwd met een prachtige 3D tekening van het ontwerp. Vervolgens maken we heldere afspraken met de klant en stellen alles in het werk om een prachtig eindresultaat neer te zetten.” Maar niet alleen de particuliere markt weet Keukencentrum S&M goed te vinden, ook de zakelijke markt maakt veelvuldig gebruik van de diensten van het keukencentrum. “Door scherpe tariefstelling en snelle leveringen zijn we een interessante partner gebleken voor aannemers bij keukenrenovaties of verbouwingen, herstelwerkzaamheden in opdracht van verzekeringsmaatschappijen komen ook steeds meer voor”, vertelt Erwin Hoekstra. “Op dit moment zijn we met een prachtig project bezig waar we stiekem toch wel een beetje trots op zijn. Wij gaan alle keukens in het nieuwe verzorgingshuis Het Hooge Heem in Grootegast leveren en monteren, het gaat hierbij om 72 appartementen en 6 luxe keukens in de gemeenschappelijke ruimtes. Een prachtige klus! Eind juni gaan we starten met de montage van deze keukens, dit doen we in samenwerking met Van der Velde Interieurmontage, eveneens uit Grootegast.” Gecombineerd met de verbouwing van de showroom zijn het dus drukke tijden voor de mannen van Keukencentrum S&M, maar het eindresultaat is waar ze het allemaal voor doen. Benieuwd naar de vernieuwde showroom? “Houd de krant in de gaten, want er komt een spetterende ‘heropening’ die wij bekend maken via een advertentie.” Tot die tijd bent u altijd van harte welkom in de winkel, want Keukencentrum S&M is tijdens de verbouwing gewoon geopend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here