Wooden Moons lanceert muziekexperience

0
7
Veenklooster - wooden moons

VEENKLOOSTER – Wooden Moons, de sixties en seventies classic rockband lanceert naast hun reguliere optredens een nieuw concept, genaamd de Wooden Moons Experience. De Wooden Moons Experience is voor de band een nog onbekende stap naar een hoger niveau. De WME staat in het teken van beleving. Het doel is om het publiek de beleving van de jaren ’60 en ’70 te laten voelen, en de herinneringen aan deze tijd doen bovenkomen. Dit wordt gedaan met vinyls. Deze vinyls worden voor en na het optreden van Wooden Moons door de bandleden zelf gedraaid. Om de beleving zo leuk mogelijk te maken is er de mogelijkheid om platen aan te vragen en zal het podium en een deel van de zaal omgetoverd worden tot de jaren ’60 en ’70 sfeer. Zaterdag 31 mei is de try-out in de oude Ringo in Veenklooster. Kijk voor meer informatie op www.woodenmoons.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here