Aduard staat centraal in ‘The ride for you’

0
16

ADUARD – Voor onbekenden ziekten is vaak een stuk minder aandacht dan de bekendere varianten. Misschien logisch, maar niet helemaal terecht, zo vindt Gjalt Wijmenga. Hij is de oprichter van de Femke Foundation voor patiënten met een onbekende/onbegrepen ziekte. Op 24 mei wordt een unieke rit verreden met vijftig supercars. De rit zal speciaal aandacht vragen Jongeren in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar met een onbekende ziekte. Zij kunnen die dag genieten in een Porsche, Ferrari, Aston Martin, Cobra of andere mooie sportwagens.
De rit gaat deels door Friesland en Groningen om later die middag in Leeuwarden bij de karakteristieke scheve Oldehove te finishen. Om ongeveer 13.00 uur zullen de bolides aankomen op de Friesestraatweg bij Hotel Restaurant Aduard waar de familie Kingma rijders, bijrijders en organiserende leden gaat verwelkomen. Hier zullen ze van een heerlijk buffet kunnen genieten. Het opgehaalde sponsorbedrag zal geheel, conform ANBI-regeling, ten goede komen aan latere individuele wensvervullingen. Op 15 mei zal Piet Paulusma met het SBS-team op de sponsoravond in Olderterp ‘ Het Weerbericht’ opnemen, dit wordt ‘s avonds uitgezonden. Voor degene die dit project wil ondersteunen, kijk op de pagina ‘doneren’ van www.therideforyou.nl voor een eenmalige donatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here