Discussieavond over eerlijk eten uit de buurt

0
10

ZUIDHORN – GroenLinks Zuidhorn organiseert een informatie- en discussieavond “Eerlijk eten uit de buurt” op donderdag 15 mei. De partij wil met deze avond de aandacht vestigen op het belang van de landbouw voor de gemeente Zuidhorn. Ook de aandacht voor gezond en eerlijk eten is een sterke trend. De gemeente, provincie, rijk, maar ook Europa spelen een rol bij de landbouwpolitiek. Presentaties worden verzorgd door verschillende boeren en boerinnen uit de buurt: Boer blijven: Hielke Feitsma, akkerbouwer Pieterzijl met veel zonnepanelen. Ekozuivel en kaas “De Twee Stromen”:  Joke Luinstra uit Niezijl.
Het fruit van Oudebosch: Jan van Woudenberg uit Kommerzijl. Kaas van eigen bodem; over graskaas en kringlooplandbouw’: Arnold Vergeer van de Oldehoofster Kaasboerderij uit Electra, Oldehove. De avond is vrij toegankelijk voor belangstellenden. Aanvang: 20.00 uur, Balk, de Gast, Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here